Gasquer

Biljetter till alla ÖG:s gasquer släpps under tre dagar några veckor innan gasquen. På måndagen släpps biljetterna för ämbetsmän, på tisdagen för östgötar och på onsdagen för övriga. Finns det biljetter kvar efter onsdagen säljs de hos 1Q på expeditionstid. Undantaget är reccegasquen, där biljetterna säljs i inskrivningen.

Reccegasque

Den första gasquen på varje termin är till för dig som är ny student. Vi visar vad en sittning i Uppsala innebär. Inga förkunskaper krävs. Klädseln är kavaj. Det blir kul!

Skelettgasque

Upplev vad som kanske är Uppsalas mest morbida tillställning. Tillsammans med Göteborgs nation hedrar vi Jonas A. Waldebäck, vars kvarlevor för en kväll åter placeras i högsätet.

Baklängesgasque

Årets konstigaste fest härstammar från Tage Danielssons dagar på nationen. Det är inte nog med temastyrd maskerad - hela middagen går också baklänges! Detta är gasquen som börjar med efterrätt och slutar med förfest!

Gåsmiddagen

När höstmörkret börjat lägga sig drar vi på oss högtidsdräkt, äter svartsoppa och dansar vals. Under middagen passar vi även på att installera seniorer och hedersledamöter.

Luccegasque

Kostym, luciatåg, julstämning. Vad mer kan en begära?

Temagasque

Vårens temagasque kommer garanterat blir tokrolig och alldeles fantasisk! Temat håller vi för oss själva ett tag till...

Majmiddag

Nationens äldsta sittning med anor från 1600-talet är idag Sveriges längsta lunch. Vila ut efter Valborg med en femrätters lång-långlunch fylld med installationer av seniorer och hedersledamöter.

Vårbal

Årets tveklöst största sittning. Vi firar in våren med stil och dansar natten lång. Skaffa din biljett i tid!

 

Besöksadress

Östgöta nation
Trädgårdsgat. 15
753 09 Uppsala

förste kurator

Karin Söderström
1q@ostgotanation.se
+46 (0)18-134311

andre kurator

Oskar Areskog
2q@ostgotanation.se
+46 (0)18-134312

tredje kurator

Linnea Nord Heidtmann
3q@ostgotanation.se
+46 (0)18-134313

fjärde kurator

Felizia Andersson
4q@ostgotanation.se
+46 (0)18-134314

Besöksadress

Östgöta nation
Trädgårdsgat. 15
753 09 Uppsala

Expeditionstider

Mån, ons, fre 11-13

Tis, tors 16-18

 

Expeditionstider

Mån, ons, fre 11-13

Tis, tors 16-18