Gasquer

Biljetter till alla Östgöta nations gasquer släpps under tre dagar några veckor före gasquen. Oftast säljs våra biljetter i vårt fik Mjölkbaren. Undantaget är reccegasquen, där biljetterna säljs i inskrivningen. För information om biljettförsäljning är ett hett tips att hålla utkik på vår Facebook-sida!

Reccegasque

Den första gasquen på varje termin är till för dig som är ny student. Vi visar vad en sittning i Uppsala innebär. Inga förkunskaper krävs. Klädseln är kavaj. Det blir kul!

Skelettgasque

Upplev vad som kanske är Uppsalas mest morbida tillställning. Tillsammans med Göteborgs nation hedrar vi Jonas A. Waldebäck, vars kvarlevor för en kväll åter placeras i högsätet.

Baklängesgasque

Årets konstigaste fest härstammar från Tage Danielssons dagar på nationen. Det är inte nog med temastyrd maskerad - hela middagen går också baklänges! Detta är gasquen som börjar med efterrätt och slutar med förfest!

Gåsbalen

När höstmörkret börjat lägga sig drar vi på oss högtidsdräkt, äter svartsoppa och dansar vals. Under middagen passar vi även på att installera seniorer och hedersledamöter.

Luccegasque

Kostym, luciatåg, julstämning. Vad mer kan en begära?

Temagasque

Vårens temagasque kommer garanterat blir tokrolig och alldeles fantasisk! Temat håller vi för oss själva ett tag till...

Majmiddag

Nationens äldsta sittning med anor från 1600-talet är idag Sveriges längsta lunch. Vila ut efter Valborg med en femrätters lång-långlunch fylld med installationer av seniorer och hedersledamöter.

Vårbal

Årets tveklöst största sittning. Vi firar in våren med stil och dansar natten lång. Skaffa din biljett i tid!

 

Besöksadress

Östgöta nation
Trädgårdsgatan 15
753 09 Uppsala

förste kurator

Helen Lenander
1q@ostgotanation.se
+46 (0)18-134311

andre kurator

Dennis Granberg
2q@ostgotanation.se
+46 (0)18-134312

tredje kurator

Alice Nordin
3q@ostgotanation.se
+46 (0)18-134313

fjärde kurator

Martin Palmqvist
4q@ostgotanation.se
+46 (0)18-134314

Besöksadress

Östgöta nation
Trädgårdsgatan 15
753 09 Uppsala

Expeditionstider

Mån, ons, fre 11-13

Tis, tors 16-18

 

Expeditionstider

Mån, ons, fre 11-13

Tis, tors 16-18